Ingrediente:
Se cantaresc 6-8 oua.
Aceeasi cantitate de faina, zahar, margarina si 1 praf de copt.
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu zaharul si margarina apoi se adauga spuma de la oua. Se adauga faina iar apoi aluatul se toarna in tava bine unsa.( Se poate adauga si nuca).
Se scoate din cuptor si inca calda se taie in forma de "semiluna" si se pudreaza cu zahar.
Se cantaresc 6-8 oua.
Aceeasi cantitate de faina, zahar, margarina si 1 praf de copt.
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu zaharul si margarina apoi se adauga spuma de la oua. Se adauga faina iar apoi aluatul se toarna in tava bine unsa.( Se poate adauga si nuca).
Se scoate din cuptor si inca calda se taie in forma de "semiluna" si se pudreaza cu zahar.
Este cu adevarat prajitura din perioada copilariei. O stiu si eu de la bunica mea.
RăspundețiȘtergere